Få en færdig hjemmeside til din klub - Nemt, hurtigt og billigt >>
  


Cookies

Styrk foreningen med en fælles tur til en slutrunde

1/27/2019 3:23 PM |  Sportpeople |  CMS Admin
Rundt omkring i landet findes mange forskellige foreninger, hvor foreningslivet er med til at skabe et stort fællesskab. At være aktive sammen gennem fodbold, håndbold, gymnastik, e-sport eller andet giver noget til både børn og voksne. Foreningslivet er noget, som påvirker mange mennesker, og derfor er dette værd at arbejde for. Mange frivillige yder en kæmpe indsats, og dette er meget givende for mange. Mange medlemmer i foreninger er taknemmelige for de ildsjæle der findes rundt i landet i foreningslivet. Derfor bør man støtte op om de mange arrangementer, der bruges tid på at lave, og tage alle de oplevelser man kan få i foreningslivet. 

Fælles oplevelser giver stærkere bånd 
Alle de oplevelser, man får i en forening, finder ofte sted i hverdagen til træning eller andet. Derudover mødes man ofte i weekenderne, hvor de fleste kampe spilles. Foreninger lever af disse hverdags arrangementer, men hvis en forening gerne vil samle folket mere, så kan dette gøres ved at arrangere ture til en håndbold slutrunde, en fodbold slutrunde eller til et OL. Dette vil give hele foreningen en samlet oplevelse ud over det sædvanlige, og dette kan bidrage til at skabe et endnu stærkere bånd mellem medlemmer og frivillige. 

Sådan kan du være en større del af fællesskabet 
Som medlem i en forening, er det vigtigt, at man støtter op om de arrangementer, der laves. Hvis arrangementerne ikke støttes, så vil der ikke blive lavet nye i fremtiden. Derfor bør man takke ja, til de oplevelser der er, og på denne måde blive en større del af fællesskabet. Hvis foreningen arrangerer en tur til en større sportsbegivenhed, så kan dette være chancen for at få en oplevelse for livet. Derfor bør man gribe chancen og bruge de penge, som turen koster. Man kan søge ekstern økonomisk støtte, hvis dette er nødvendigt. Det vil i mange tilfælde vise sig at være alle pengene værd. 








Vidste du at...



Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 

Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter

Delete item?