Få en færdig hjemmeside til din klub - Nemt, hurtigt og billigt >>
  


Cookies

Aktier inden inden for sport

10/25/2019 1:51 PM |  Sportpeople |  CMS Admin
Aktiv fritid og sport bliver dyrket af flere og flere, og det kan mærkes blandt de virksomheder, der producerer sportsudstyr. 

Som sportsudøver har du dermed en særlig viden, der måske kan hjælpe dig med at tjene penge på lang sigt. Du har nemlig en god føling med, hvilke løbesko, ketchere og sportsdragter, der er populære lige nu. Det betyder også, at du ved, hvilke producenter, der har chance for at klare sig godt på børsen, og det kan du udnytte, hvis du køber deres aktier.

De mest oplagt aktier inden for sport er naturligvis Adidas, men også Nike, Jordan og Under Armour. Alle fire selskaber der kan handles på børsen igennem din normale bank. 

Men også inden for specialsport er der masse af spændende selskaber. Når det gælder for eksempel badminton findes flere store virksomheder, der faktisk kan handles på børsen. Det gælder ikke mindst Yonex Co Ltd og kinesiske Li Ning. Du kan læse om langsigtet aktiehandel på invested.dk
Hvis du for eksempel dyrker bowling, kan du kigge efter mærket Brunswick, og det er et meget stort firma, der handles på den på børsen i USA. Brunswick laver masser af udstyr inden for bowling og som entusiastisk bowling-spiller kender man helt sikkert brandet.

Som aktiv bordtennis-spiller kan man kigge efter japanske Tamasu, der er en af de største leverandører inden for udstyr til bordtennis. Desværre kan mange af disse brands ikke handels på børsen, fordi selskaberne ikke er børsnoterede.

Hvis du ikke kan finde store børsnoterede selskaber inden for netop din sport, kan du i stedet kigge efter de virksomheder som producerer det tøj, du går i, når du spiller petanque eller træner. Det gælder for eksempel altså amerikanske mærker såsom Adidas, men også Nike, Jordan og Under Armour. Alle fire selskaber er kan handles på børsen igennem din normale bank. 

Hvis blot aktien er børsnoteret, kan du handle den. Det gælder også, hvis aktiekursen er meget lav. I de tilfælde kan du afprøve forskellige teknikker til daytrading, hvor du køber og sælger aktierne efter kun få timer eller dage. 
Det bedste er dog at holde aktierne igennem længere tid. Her har du nemlig udviklingen med dig. Aktiemarkedet plejer over tid at stige, og ser du på det generelle aktiemarked i de sidste 100 år, så er det i gennemsnit steget med omkring 8% om året.

Som aktiv sportsudøver kan du lige så godt udnytte den viden, du har, om netop det udstyr og de brands som du bruger til hverdag, når du dyrker din sport. 








Vidste du at...



Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 

Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter

Delete item?