Få en færdig hjemmeside til din klub - Nemt, hurtigt og billigt >>
  


Cookies

Guide: 4 gadgets der kan forbedre din træning

11/15/2019 10:26 AM |  Sportpeople |  CMS Admin
Få maksimalt træningsudbytte af din smartphone med et løbearmbånd
En god start til at inkorporere gadgets i din træning er ved at udnytte den nok mest brug-te trænings-gadget af dem alle: smartphonen. De fleste har efterhånden en smartphone, og mulighederne for at bruge denne til at forbedre din træning er næsten uendelige, uan-set hvilken sport der er din primære træningsform. Smartphones kan bruges til alt fra den musik du har i ørerne til at tracke din rute og din tid.

For at få et ordentligt udbytte af din smartphone kan det dog være en god ide at investe-re i et såkaldt løbearmbånd. På trods af navnet kan et sådant armbånd være brugbart in-denfor mange typer sport, ikke kun løb. Hvad fordelen ved et sådant armbånd er, er først og fremmest at du har et sted at have din telefon mens du træner. Derudover er mange løbearmbånd til iPhone og andre modeller godt beskyttende mod vind og vejr, så du kan bruge din smartphone uanset hvad det danske klima byder på af vejr.

Udforsk naturen med en cykelcomputer
Cykling har altid været lidt af en folkesport i Danmark, og 2019 er ingen undtagelse. Mange er hoppet på cykelbølgen, og har købt en professionel racercykel. Det er da heller ikke svært at se hvorfor. Cykling er, udover at være en god sport at få pulsen op i, også en glimrende måde at komme ud og opleve naturen på. Modsat løb hvor mange holder sig indenfor 10 kilometergrænsen har cykling en noget større radius for de fleste. Der-med kan selv byboer have mulighed for rigtigt at komme ud i naturen.

For at få mest muligt ud af din cykel kan det dog være smart at købe en cykelcomputer, og gerne en med GPS. Udover at computeren kan vise din hastighed og kalorieforbræn-ding, er GPS-funktionen en fantastisk mulighed for at opleve dele af landet du ikke ken-der. Internettet har masser af forslag til ruter i alle sværhedsgrader, og mange er lige til at downloade til din cykelcomputer. På den måde kan du tage cyklen med udenfor de om-råder du kender godt i forvejen, og opdage nye steder uden frygt for at fare vild. 

Motion til den travle hverdag
En af de største udfordringer med træning er at få det presset ind i et travlt skema. Mel-lem arbejde, studie, familie og venner kan det hurtigt blive en udfordring at finde tid til regelmæssig motion. Dette er der dog løsninger på, og særligt med udviklingen af tekno-logi er det nu nemmere end nogensinde at finde løsninger der passer lige til din hverdag.

InnovaGoods Pedaltræner er løsningen til dig der enten som studerende eller kontoran-sat bruger meget af dagen ved et skrivebord, typisk foran en computer. Pedaltræneren er grundlæggende underdelen af en kondicykel, og er designet til at passe ind hvor end det passer dig. Den passer særligt godt under skrivebordet, og er dermed en oplagt mulighed for at holde dig i gang, mens du alligevel arbejder på computeren. LCD-tælleren giver dig forskellige tal på dit fremskridt og dens justerbare intensitet gør den brugbar for folk i alle aldre og med alle konditionsniveauer.

Kør om kap med stjernerne på Strava
Som allerede nævnt er smartphonen på mange måder den ultimative sports-gadget, men hvad du har af apps, afgør også i høj grad hvilken oplevelse du får ud af det. Strava er en app der kan hjælpe med at forbedre din træning og gøre det sjovere at træne – uanset hvilken sport du primært dyrker. Strava er en app der samler diverse data på din træning og giver dig statistikker og andet sjovt over din træning. Alt du skal gøre er at vælge hvil-ken sport du vil måle, og så klarer Strava resten. 

Udover selv at kunne måle din præstation kan appen også synkroniseres med dit pulsur eller din cykelcomputer. På den måde kan du inkorporere Strava i din træning uden at skulle ændre vaner. En anden sjov ting ved Strava er den sociale del af appen. Appen kan kobles op med Facebook og herefter kan du følge dine venners udvikling og sam-menligne med din egen. 
Særligt sjovt kan det også være at følge professionelle Strava brugere der tæller cykelrytte-re som Lance Armstrong og Jakob Fuglsang, samt verdens hurtigste mand Usain Bolt. Så hvis du drømmer om at sammenligne din topfart i løb med en ni-dobbelt olympisk mester og indehaveren af verdensrekorden i både 100- og 200-meter løb er Strava stedet for dig.



 




Vidste du at...



Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 

Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter

Delete item?