Få en færdig hjemmeside til din klub - Nemt, hurtigt og billigt >>
  


Cookies

Sådan gør du din boligindretning mere interessant og personlig

7/7/2020 10:16 AM |  Sportpeople |  CMS Admin
Det kan være rigtig sjovt at indrette sit hjem, fordi du får chancen for at kreere dit helt eget. Du kan helt selv bestemme, hvordan der skal se ud, og hvilke ting der skal indrettes med. På den måde kommer dit hjem til at afspejle dig og din personlighed. Til gengæld kan det faktisk godt være svært at skinne igennem med sin personlighed i sin indretning nogle gange. Her du kan du en række tips til, hvordan du bedre kan gøre det. 

Brug dine vægge i din boligindretning 

Når du tænker på boligindretning, tænker du måske mest på, hvilke møbler du skal vælge, og hvordan de skal stå. Men faktisk er der mange flere lag i boligindretning. Bl.a. kan du få rigtig meget ud af i højere grad at bruge din vægge, når du indretter. Der er sjældent ret meget interessant og personligt over fire hvide vægge. Derfor kan du hurtigt gøre et rum mere personligt, hvis du gør noget ved væggene. Du kan gøre mange forskellige ting, men du kan f.eks. lave en billedvæg af plakater. Det gode ved det er nemlig, at du kan vælge lige præcis de plakater, som du synes, er fede. På den måde bliver din indretning automatisk mere personlig. 

Der findes rigtig mange forskellige plakater, så du kan med sikkerhed finde nogle, som falder lige i din smag. Det kan du bl.a. findes hos Minida.dk. Hvis ikke du er til plakater, kan du i stedet vælge malerier. Det giver samme effekt af, at dine vægge bliver udfyldt med noget, der giver kant og personlighed, men samtidig er det noget helt andet end plakater. Malerier i boligindretningen kan rigtig hurtigt give noget spil til et rum, der ellers er lidt kedeligt. Du kan læse meget mere om malerier hos Mynewart.dk. 

Gør dine interesserer til en del af din boligindretning 

Når du vil gøre din boligindretning mere personlig, kan du også gøre det ved at bringe noget mere af dig selv med ind i den. Hvis du har en hobby eller fritidsinteresse, kan du forsøge at gøre den til en del af din indretning. Hvis du f.eks. dyrker en sport, kan du bruge noget i din indretning, som har noget at gøre med din sport på den ene eller den anden måde. Det er ikke nødvendigvis altid det mest stilrene, men til gengæld er det den slags ting, som viser, at dit hjem er lige præcis dit hjem. 

Indret med dine yndlingsfarver 

Farver vil altid kunne være med til at give et frisk pust til din indretning. Hvis du vælger at indrette i din yndlingsfarver, vil det også give noget personlighed. Det er ikke alle, der er lige gode til farver, men du kan altid moderere mængden, så det passer til dig og din stil. I hvert fald kan farver bruges til at udtrykke sig gennem, og det kan være med til at give din indretning mere sammenhæng, hvis du lader bestemte farver gå igen rundt omkring.








Vidste du at...



Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 

Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter

Delete item?