Få en færdig hjemmeside til din klub - Nemt, hurtigt og billigt >>
  


Cookies

Gør noget for, at julefedten ikke sætter sig

11/30/2020 2:14 PM |  Sportpeople |  CMS Admin
Vi er nu trådt ind i december, og julen er officielt begyndt. En måned der både byder på julemad, juleslik og alkohol. Nogle ting, der i den grad sætter sig på sidebenene. Kender du ikke også det? Det er alligevel også nogle ting, vi ikke rigtig kan undvære i denne juletid, fordi det netop er med til at definere julen. Så det er heller ikke noget, vi skal holde os helt og aldeles fra. Det kan dog bare godt være en god idé at gøre noget for, at julen ikke er medskyldig i, at vi tager 5-10 kilo ekstra på.

Skab en mæthedsfølelse på forhånd
Et af de helt store problemer hos de fleste af os er, at julemaden smager så lækkert, så vi ingen stopknap har. Det er som om, at julen gør, at vores mæthedsfølelse kommer meget sent. Så af en eller anden grund kan vi bare blive ved med at proppe maden i os. Det er selvfølgelig ikke særlig optimalt for vores vægt og på længere sigt heller ikke vores helbred. Derfor vil en god løsning på dette problem være at spise loppefrøskaller. Grunden til dette er, at disse loppefrøskaller indeholder en masse fibre, så derfor er de med til at give en bedre mæthedsfornemmelse. På den måde kommer du ikke til at proppe dig med mad på samme måde. 

Hold dig i gang med lidt motion
Fordi vi hen over julen får meget fed mad, kan dette i sig selv godt være medskyldig til, at vi føler os mere trætte end normalt. Og samtidig med dette, kan den fede mad jo også sætte sig på sidebenene. Derfor er det af begge årsager vigtigt at holde sig i gang hen over julen. Og det kan lade sig gøre. Få en bedre træning med Fitnessnord.com og sørg på den måde, at julefedten ikke sætter sig. 








Vidste du at...



Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 

Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter

Delete item?