Få en færdig hjemmeside til din klub - Nemt, hurtigt og billigt >>
  


Cookies

Tre genveje til at optimere din træning

4/16/2021 2:16 PM |  Sportpeople |  CMS Admin
Det er der flere grunde til; blandt andet nedbringer man på den måde risikoen for at få skader, og derudover mener videnskaben, at det tilmed kan fremme ens præstationsevne, at man er ordentligt varm. 

Samtidig er der et mentalt aspekt i opvarmning, der handler om, at man skal forberede psyken på at præstere. 

Træn, når du træner
En god opvarmning er en klar fordel, men der er også andre ting, man kan gøre for at optimere sin træning og øge resultaterne. 
Andet punkt på listen er således, at man skal træne, når man træner. 
Det lyder muligvis som en selvfølge, men det er et meget vigtigt element, hvis man gerne vil have effektiv og givende træning. 
Sidder man mest bare med sin telefon, når man træner, eller har man tankerne på arbejdet, skolen eller derhjemme, vil man ikke få det maksimale ud af sin indsats. 

Husk nedvarmningen
Nedvarmning er ikke specielt udbredt i træningsverdenen, men det er ikke desto mindre en god måde at afslutte sine træningspas på. 
En nedvarmning behøver ikke at vare ret længe, men det er første skridt på vejen mod en god restitution, som er alfa og omega for resultater.
Et andet led i restitutionsprocessen er at spise sund og nærende kost efter endt træning, og i den sammenhæng er kosttilskud til din træning også værd at prøve. 

Nedvarmningen er altså bare første skridt ud af flere på den rejse, der hedder restitution mellem de forskellige træningspas.  
Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 

Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter

Delete item?