Få en færdig hjemmeside til din klub - Nemt, hurtigt og billigt >>
  


Cookies

Sportsudøvere har også brug for mani- og pedicure

12/8/2021 4:34 PM |  Sportpeople |  CMS Admin
Når du har åbnet en ny klinik, som tilbyder neglepleje, er det vigtigt, at du har marketingstrategierne på plads. Hertil bør du finde ud af, hvem din målgruppe er. Her skal du dog ikke udelukke atleterne. De kan nemlig også være meget interesserede i at få mani- og pedicure. 

Læs mere om dette i denne tekst, hvorefter du kan justere dine marketingsstrategier, så sportsudøverne også besøger din nye klinik. 
 
Med fokus på hånd- og fodarbejde er Gellak essentielt
Køb Gellak til din klinik hos CliniCall, hvor du får alt til din skønhedsklinik. Så er du nemlig også klar til alle de sportsudøvere, som ønsker at få flottere hænder og fødder. 

Der er mange atleter, som dyrker sportsgrene, hvor der er øget fokus på hånd- og fodarbejdet. Derfor er det meget smart at gøre hænderne og fødderne flottere, når det netop er disse kropsdele, som folk retter synet mod. 

Det er altså både mænd og kvinder, der kan have gavn af at få flotte negle i din klinik. Her er det jo heller ikke nødvendigt, at der skal bruges det mest tydelige og farverige Gellak på sportsudøverne. Det kan sagtens være nogle nude farver eller en transparent lak, der benyttes på atleternes negle. 

Længden af neglene skal for eksempel også justeres. Det er ikke de fleste sportsgrene, der kræver lange negle for en god udøvelse. Når atleterne således har brug for at forkorte deres negle, kan de besøge din klinik. 

Neglepleje beskytter neglene
Det er også vigtigt, at atleterne beskytter deres negle, mens de dyrker sport med hænder og fødder. Her kan ordentlig neglepleje være med til at styrke neglene, så der er mindre risiko for, at atleternes negle knækker eller rives af, mens de spiller. 

Gellak er altså ikke det eneste, som atleterne kan gavne af, når de træder ind i din klinik for at forbedre neglene.  
Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 

Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter

Delete item?