Få en færdig hjemmeside til din klub - Nemt, hurtigt og billigt >>
  


Cookies

7 fantastiske fodboldstadions man bør besøge

1/14/2022 10:35 AM |  Sportpeople |  CMS Admin
Er man fodboldfan, så har man helt sikkert også prøvet følelsen af at sidde i et stadion sammen med flere tusinde andre fans og se en fodboldkamp. Det er en helt speciel følelse, der findes i sådan et fodboldstadion, og ofte er fodboldstadionet selv faktisk lige så imponerende som fodboldkampen selv.

Derfor er der mange, som på deres rejse kombinerer sol og strand med fantastiske oplevelser på fodboldstadions rundt om i verden. Her har vi samlet 7 forskellige stadions, som absolut er et besøg værd.

Sådan oplever du bedst fodboldstadions rundt om i verden

En af de bedste måder at opleve både fodboldstadions og fodboldkampe på er med dedikerede fodboldrejser. En fodboldrejse med et specialiseret rejsebureau i sportsrejser, giver en god ro til at nyde både stadionets fantastiske arkitektur og fodboldkampens adrenalinfyldte rus. 

Med en fodboldrejse er der nemlig ofte arrangeret alt fra fly, hotel og billetter til fodboldkampen. Der er selvfølgelig også masser af tid på sådanne rejser til alle de andre oplevelser, som findes i de forskellige byer, man rejser til. En fodboldrejse går nemlig ofte til verdens storbyer, fordi det er her, de største stadions, hold og kampe er.

Wembley stadion i London

Er man fodboldfan, og ønsker man at se en fodboldkamp i et af verdens mest berømte stadions, så kommer man ikke uden om Wembley stadion. Her er der plads til over 90.000 fans, og Wembley stadion er derved det næststørste stadion i Europa. 

Når man kommer ind på Wembley stadion bliver man slået af den fantastiske arkitektur, og dette har da også gjort Wembley stadion til et vartegn i London. Det er især på grund af den velkendte og imponerende 300 meter lange stålbue, som strækker sig hele 133 meter op i luften.

Camp Nou i Madrid

Ønsker man det største af det største, så skal man tage til Madrid. Her ligger Europas største fodboldstadion, Camp Nou. Her er der plads til ikke mindre end 99.000 fans, og det er selvfølgelig også her, at FC Barcelona har hjemme. 

Det fede ved at besøge Camp Nou er, at man foruden en fodboldkamp i verdensklasse, også kan opleve en fantastisk rundvisning på stadionet. Her kan man blandt andet se et dedikeret museum.

Allianz Arena i München

Skal man se et fodboldstadion i verdensklasse, hvor både arkitektur og fodbold står side om side, så skal man besøge Allianz Arena i München. Stadionet er kendt for sit fantastiske ydre, der kan skifte farve, og derved bliver stadionet ikke bare rammen for nogle af de største kampe – det er også en arkitektonisk perle i sig selv. 

San Siro i Milano

Vil man kombinere en fodboldrejse med sol og varme, så kan man med fordel tage til Italien og besøge det imponerende San Siro stadion, der er beliggende i Milano. Når man besøger San Siro, bliver man med det samme slået af størrelsen på stadionet, der kan rumme hele 35.000 fans. Derudover er San Siro også en arkitektonisk perle i sig selv med dens iøjefaldende røde bjælker, der klæder den udvendige facade.

Louis II i Monaco

Rejser man efter de mest imponerende fodboldstadions, så må man ikke snyde sig selv for en tur rundt på Louis II stadionet i Monaco. Louis II stadionet i Monaco er nemlig lavet med ni buer, der strækker sig over stadionets arena, og skaber nogle imponerende og smukke rammer for enhver fodboldkamp.

Velodrome stadion i Marseille

Man kan faktisk sagtens forene fodbold og historiens vingesus, når man rejser ud for at opleve fodbold og fodboldstadions. I Marseille ligger nemlig Velodrome stadion, der første gang åbnede i 1937. Dette er i sandhed et produkt af sin tid med sit fantastiske hvælvede tag, der sætter nogle helt andre rammer for fodboldkampen, end man kan være vant til. 

Estádio da Luz i Lissabon

Hvis man ønsker en hel unik oplevelse, når man tager til fodboldkamp, så må man ikke snyde sig selv for en tur til Estádio da Luz i Lissabon. Egentlig er stadionet et ret moderne stadion, men før hver eneste kamp sker der noget helt specielt. Her flyver der nemlig en ørn ind på stadion til store jubelråb for at skyde kampen i gang. 
Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 

Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter

Delete item?