Få en færdig hjemmeside til din klub - Nemt, hurtigt og billigt >>
  


Cookies

Hjælp, jeg skal starte til ridning! Hvilket rideudstyr skal jeg have?

9/13/2022 1:51 PM |  Sportpeople |  CMS Admin
Har du taget en beslutning om, at du gerne vil starte til ridning, og er du derfor på udkig efter det rideudstyr, du skal bruge, for at komme i gang? Så er du kommet til det helt rette sted. I denne artikel vil vi nemlig prøve at gøre dig lidt klogere på, hvad det helt præcis er for noget rideudstyr, som du skal have fat i, når du starter til ridning. Der findes nemlig ENORMT meget udstyr på markedet, og derfor kan det for nye ryttere nogle gange også være svært at vurdere præcis, hvilket rideudstyr der er must have og hvilket der er nice to have. Og er det noget, du er interesseret i at blive klogere på? Så læs med og lær meget mere om rideudstyr.

Rideudstyr: sørg for at få fat på en god ridehjelm og støvler med hæl
Langt de fleste rideklubber i Danmark tilbyder dig en prøvetime, hvis du går med overvejelserne om at begynde til ridning. Det at gå til ridning er nemlig både en dyr og tidskrævende fornøjelse, og derfor er det vigtigt ikke at binde sig til noget for hurtigt. Til prøvetimen kan du prøve at se, om det er noget for dig at ride – og her plejer du desuden at kunne låne en hjelm af klubben. Du kan dog ikke regne med, at det er alle klubber, der tilbyder denne service. Du kan derfor med fordel spørge først eller medbringe en cykelhjelm for en sikkerhedsskyld. Beslutter du dig for at gå til ridning fast, er noget af det første rideudstyr, du bør anskaffe dig, derfor også en ridehjelm. Derudover bør du anskaffe dig nogle ridestøvler. Du kan godt ride i et par gummistøvler eller andre lignende støvler, men det er ikke optimalt.

Rideudstyr: hvorfor er det vigtigt med et par gode ridebukser?
Når du har fået anskaffet dig en god ridehjelm og støvler med en lille hæl, og er du klar til at investere i noget mere rideudstyr, bør det næste, du køber, være et par gode ridebukser. Det giver måske sig selv, at du kan ride i alle slags bukser. Dog vil din ridning blive væsentligt forbedret, hvis du rider i et par gode ridebukser. Disse er nemlig lavet specifikt til ridning, og derfor er buksernes inderside også skind eller andre specielle materialer, der gør, at du sidder ekstra godt fast i sadlen. Og det kan især være en fordel for dig, der er ny indenfor ridning, og som endnu har en særligt god balance.


 
Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 

Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter

Delete item?